06 - 30 04 22 64 [email protected]

Welke tarieven en diensten kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten en tarieven. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Ik durf niemand om hulp te vragen

Diensten coaching

voor particulieren

Gewoon doen Particulier

Dit is een volledig particulier coachingstraject voor een vaste tarief van €540,- *. Je komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. We hebben een intakegesprek en circa 5 gesprekken van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Dit tarief geldt per hulpvraag.

Een pakket kan je niet declareren bij je zorgverzekeraar. Verzekeraars verrekenen namelijk alleen per sessie. Dit pakket is daarom alleen voordelig als je geen vergoeding via je verzekeraar hebt.

Stress en burn-out

Coachen op (ernstige) stress en burn-out is niet in een pakket te vangen. Afhankelijk van hoe erg je het hebt, ben je 5 tot 10 sessies bezig voordat je weer zelfstandig aan de slag kan. Hoe lang we bezig zijn, kan ik pas na een kennismakingsgesprek bepalen. Je krijgt daarna een offerte voor het hele traject en je rekent af per gevolgde sessie. Het tarief per sessie is dan €90,-*.

Beetje bij beetje

Wil je niet een heel pakket? Dan kan je ook per sessie betalen. Tarief hiervoor is € 92,50 * per sessie.

Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

Niemand lijkt me te begrijpen

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Mogelijkheden

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen.

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. De officiële omschrijving van elke code kan je hier vinden. De prestatiecodes die ik hanteer zijn:

    • 24506 Counseling
    • 24511 Integratieve psychotherapie

Verzekeraars

Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars.

Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

Ik heb vaak ruzie

Regionale ondersteuning waar nodig

Ondersteuning

Ondersteuning op het werk en thuis kan ik ook als dienst bieden. Als coach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar je steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken is €85,-* per uur als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Regio

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op lokatie. Binnen de regio Breda zijn de reiskosten inclusief. Wil je buiten deze regio afspreken? Neem dan contact op voor een aangepaste prijs.

Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

Ik voel me zo alleen

Diensten coaching

voor bedrijven

Gewoon doen Bedrijven

Dit is een volledig coachingstraject voor uw medewerker. Dit is een volledig coachingstraject voor een vaste tarief van €575,-*. U komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. Ik heb met de medewerker een intakegesprek en circa 5 gesprekken van ongeveer een uur waarin de medewerker zijn/haar verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Dit tarief geldt per hulpvraag.

Beetje bij beetje

Wil je niet een heel pakket? Dan kan je ook per sessie betalen. Tarief hiervoor is €95,-* per sessie.

Stress en burn-out

Coachen op (ernstige) stress en burn-out is niet in een pakket te vangen. Afhankelijk van hoe erg je het hebt, ben je 5 tot 10 sessies bezig voordat je weer zelfstandig aan de slag kan. Hoe lang we bezig zullen zijn, kan ik pas na een intakegesprek bepalen. Voor dit intakegesprek reken ik €80,-*. U krijgt daarna een offerte voor het hele traject en rekent af per gevolgde sessie à €95,-*.

Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

*) Voor particulieren geldt: per hulpvraag inclusief reiskosten (binnen het genoemde gebied) en inclusief BTW.

Voor bedrijven is de genoemde prijs exclusief reiskosten en exclusief BTW.

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -