Tarieven en diensten

Slider

Welke tarieven en diensten kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten en tarieven.
Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Diensten voor particulieren

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je. Jij mag kiezen welke het beste bij jou past.
  • Losse sessies. Het tarief voor een coachingssessie is €92,50 *. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we ongeveer 6 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Mits je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier.
  • Laat je partner/werkgever meehelpen. Naast op jouw coachingstraject, kunnen we aanvullend 1 of 2 sessies met jou en jouw partner of werkgever doen. Deze sessies met je partner of werkgever kosten dan €90,-* per sessie.
  • Trauma. Kom je specifiek voor trauma coaching, dan gaan we eerst beginnen met een uur. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief als voor losse sessies. Het kan zijn dat je meer tijd wil voor je sessie. Dan zorgen we dat we elke sessie iets meer tijd nemen voor de coaching. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger: €140,-*. Een combinatie tussen losse sessies en trauma sessie kan natuurlijk altijd. Afhankelijk van hoe lang we de sessie hebben gepland, krijg je een factuur voor een losse sessie of een trauma sessie.
  • Burnout. Voor burnout coaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 sessies nodig om te herstellen. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor een tarief van €92,50 * per sessie.
Allegorie coaching coach Breda diensten

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen.
Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars. Let even op: dit overzicht opent niet in de browser Safari.

Prestatiecode

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. Waarom je op mijn facturen soms “counseling” in plaats van “coaching” als code terugvindt, kan je hier lezen. De prestatiecodes die ik mag hanteren zijn:
De officiële omschrijving van elke code kan je hier vinden.
Allegorie coaching coach Breda

Regionale ondersteuning waar nodig

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op lokatie.
Ondersteuning op werk of thuis kan ik je ook aanbieden. Als coach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken . Het tarief voor deze gesprekken is €90,-* per uur binnen de regio Breda en als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.
Allegorie coaching coach Breda

Diensten voor bedrijven

Ik heb verschillende mogelijkheden voor bedrijven die actief zijn met duurzame inzetbaarheid en het beste willen voor hun medewerkers. Neem contact op voor maatwerk trajecten. De mogelijkheden zijn vergelijkbaar met die voor particulieren.
  • Losse sessies. Het tarief voor een coachingssessie is €95,00 *. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt.
  • Laat je partner/werkgever meehelpen. Aanvullend op de losse sessies hebben we 2 extra sessies met jou, jouw partner of werkgever. Voor de 2 extra sessies reken ik elk €90,-*.
  • Trauma. Kom je specifiek voor trauma coaching, dan zorgen we dat we elke sessie iets meer tijd nemen voor de coaching. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger: €140,-*. Een combinatie tussen losse sessies en trauma sessie kan natuurlijk altijd. Afhankelijk van wat we hebben gedaan, krijg je een factuur voor een losse sessie of een trauma sessie.
  • Burnout. Voor burnout coaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt een tarief van €92,50 * per sessie.
Allegorie coaching coach Breda
*) Voor particulieren geldt: per hulpvraag inclusief reiskosten (binnen het genoemde gebied) en inclusief BTW.
Voor bedrijven is de genoemde prijs exclusief reiskosten en exclusief BTW.

Trauma coaching

We hebben allemaal kleine en grote trauma's die ons blokkeren. Soms weten we niet meer waarom we doen wat we doen

Lees verder over trauma coaching

Burnout coaching

Chronische stress en burnout zorgen dat je niet kan doen wat je wil doen. Het is goed te behandelen met coaching. Hoe dat kan?

Lees verder over burnout coaching

Jongerencoaching

Allegorie coaching heeft ook jongerencoaching voor jongeren en (jong)volwassenen van 12 tot 25 jaar. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder over jongerencoaching

Waarom zou je mij kiezen?

Coaching werkt alleen als je een klik hebt met je coach. Meer weten wie ik ben en hoe ik coach?

Lees verder over mij