diensten en tarievencoaching coach breda
Banner steiger

Diensten en tarieven

Welke diensten kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching.
Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Diensten en tarieven

 • Losse sessies

  Het tarief voor alle soorten coachingssessies (dus ook maatwerk- en loopbaancoaching) is €97,50*. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we ongeveer 6 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Mits je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier.

 • Laat je partner/werkgever meehelpen

  Naast op jouw coachingstraject, kunnen we aanvullend 1 of 2 sessies met jou en jouw partner of werkgever doen. Deze sessies met kosten dan €97,50* per sessie.

 • Trauma coaching

  Kom je specifiek voor trauma coaching, dan gaan we eerst beginnen met ongeveer een uur. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief als voor losse sessies. Het kan zijn dat je meer tijd wil voor je sessie. Dan zorgen we dat we elke sessie iets meer tijd nemen voor de coaching. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger: €147,50*. Een combinatie tussen losse sessies en trauma sessie kan natuurlijk altijd. Afhankelijk van hoe lang we de sessie hebben gepland, krijg je een factuur voor een losse sessie of een trauma sessie.

 • Burnout coaching

  Voor burnout coaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 of meer sessies nodig om te herstellen. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor een tarief van €97,50* per sessie.

 • Oudercoaching

  Speciaal voor ouders van pubers is er ook oudercoaching. Kom je met z'n tweeën? Dan is mijn ervaring dat we meer tijd nodig hebben dan wanneer je alleen oudercoaching wilt krijgen. Wil je oudercoaching in je eentje? Dan zijn de kosten hetzelfde als voor de losse sessies: €97,50*.
  Wil je samen met je partner oudercoaching krijgen (het is wel aan te raden) dan zorgen we dat we elke sessie 1,5 uur de tijd hebben. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger namelijk €147,50*. Een combinatie tussen losse sessies voor jezelf en sessies als ouders kan natuurlijk altijd als je tussendoor even een-op-een wil praten.

Ik heb verschillende mogelijkheden voor bedrijven die actief zijn met duurzame inzetbaarheid en het beste willen voor hun medewerkers. Neem contact op voor maatwerk trajecten. De mogelijkheden zijn vergelijkbaar met die voor particulieren.
diensten tarieven Allegorie coaching coach breda

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen. De meeste verzekeraars vergoeden dan rond de €40,- per sessie. Dat kan een losse sessie zijn of een sessie van 1,5 uur.
Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars. Voor verdere informatie kan je op de website van CAT Vergoedbaar kijken. Controleer àltijd je eigen verzekering!

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. Waarom je op mijn facturen soms “counseling” in plaats van “coaching” als code terugvindt, kan je hier lezen. De prestatiecodes die ik mag hanteren zijn:
diensten tarieven Allegorie coaching coach breda

Fysieke regionale ondersteuning waar nodig

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op locatie.
Ondersteuning op werk, school of thuis kan ik je ook aanbieden. Als jongerencoach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken geldt hetzelfde tarief als bij de reguliere sessies, binnen de regio Breda en als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.
regio coach coaching breda

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over mijn handelen, kan je die bij mij aangeven en kijken we of er samen uit kunnen komen. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je gebruikmaken van de Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht. Als therapeut val ik onder deze wet via de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de GAT kijk hier. Voor het geschillen- en tuchtreglement kijk hier.

Trauma coaching

We hebben allemaal kleine en grote trauma's die ons blokkeren. Soms weten we niet meer waarom we doen wat we doen

Lees verder over trauma coaching

Burnout coaching

Chronische stress en burnout zorgen dat je niet kan doen wat je wil doen. Het is goed te behandelen met coaching. Hoe dat kan?

Lees verder over burnout coaching

Jongerencoaching

Allegorie coaching heeft ook jongerencoaching voor jongeren en (jong)volwassenen van 12 tot 25 jaar. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder over jongerencoaching

Waarom zou je mij kiezen?

Coaching werkt alleen als je een klik hebt met je coach. Meer weten wie ik ben en hoe ik coach?

Lees verder over mij