Coach Breda e.o.

Coaching, counseling en psychotherapie

Hulp voor volwassenen die vastlopen, het even niet meer weten of die het niet meer lukt er alleen uit te komen
Hulp voor volwassenen die vastlopen, het even niet meer weten of die het niet meer lukt er alleen uit te komen

Herken je de volgende situaties?

Of: Ooit heb je een keuze gemaakt voor een opleiding, of voor juist geen opleiding. Hoe dan ook, je bent ooit ergens gestart met je eerste baan. Of dat nu lang geleden is, of kort geleden: het maakt niet uit als je hulp nodig hebt. Dat komt omdat je NU op een punt bent dat je eigenlijk wel wil weten hoe je verder moet. Omdat het in jouw leven niet om “moeten” hoort te gaan, kan je met hulp opzoek wat je wil en wat bij je past.
portret Allegorie coaching coach breda
Dan kan je misschien hulp gebruiken. Ik werk volgens een stappenplan zodat jij je leven kan leiden zoals dat bij jou past. Ik kan je helpen en samen lossen we het op.

Speciaal voor ouders van pubers

Als ouder van een jongere is het leven wel heel ingewikkeld geworden. Dat lieve kind dat je had, lijkt nu van een andere planeet te komen. Ze schieten uit hun slof om niets (vind jij), doen ineens hele andere dingen die jij ze toch niet zo geleerd hebt. En hoe kan je in hemelsnaam met ze blijven praten? Speciaal voor ouders coach ik ouders met een puber.
Als je wat meer algemeen wil lezen over coaching, kan je ook een kijkje nemen op de blog pagina. Hier staan filmpjes, links naar artikelen, blogs en columns over alle aspecten van coaching.
oplossingsgericht coach coaching breda

25+ coaching

Je bent ouder dan 25, misschien zelfs de 60 al gepasseerd. Je bent op een punt in je leven dat je het allemaal niet meer precies weet. Wat wil je? Waar wil je naartoe? Zijn er zaken die je graag anders zou willen doen maar het lukt maar niet? Je hebt van alles geprobeerd het te veranderen maar je komt er maar niet doorheen. Dan is volwassenen coaching iets voor jou.

(Jeugd)traumaverwerking

Het lijkt alsof je een altijd aanwezig gevoel (of behoefte) hebt dat maar niet wordt opgelost. Heb je misschien een gevoelige plek? Het lukt je maar niet dat te veranderen en je weet niet hoe dat komt. Het kan zijn dat je nog onverwerkte jeugdtrauma’s hebt waardoor je nog steeds aan het overleven bent in plaats van leven. Dan is trauma begeleiding iets voor jou.

Burnout coaching

Je komt niet meer van de bank (of uit bed) of werk gaat niet meer. Je bent uitgeblust, slaapt slecht en hebt een kort lontje. Alleen al de gedachte dat je iets moet zorgt dat je haast in paniek raakt. Misschien hebt je last van stress en overzie je het allemaal niet meer? Dan is stress en burnout coaching beslist iets voor jou.

Maatwerktraject

Jij bent uniek en dat vraagt om een maatwerktraject voor jou. Je weet niet precies wat je nodig hebt maar weet wel dat je hulp kan gebruiken. Iemand die jouw begeleiding voor jouw situatie aanpast zodat jij echt geholpen kan worden. Dan is maatwerk begeleiding echt iets voor jou.