06 - 30 04 22 64 [email protected]

Wie is die professionele coach?

Bij coaching is het erg belangrijk dat je een klik met je professionele coach hebt, daarom is het ook belangrijk te weten met wie je dan te maken hebt.

Ik wil meer voor mijzelf kunnen opkomen

De professionele jongerencoach

Ik ben Marjolijn

heb ik veel gecoacht, iets dat ik altijd heel leuk gevonden heb. Ik heb geen "sociale" of "therapeutische" achtergrond maar een technische waardoor ik bewust een praktische aanpakker ben. Ik weet waar dingen mis kunnen gaan en vooral hoe je ze misschien had kunnen voorkomen. Je leven bestaat namelijk niet alleen uit je werk òf alleen je privésituatie. Je bent alle kanten van je leven.

durf de waarheid te zeggen. Daarbij luister ik goed naar degene die tegenover mij zit en ben ik positief realistisch. Dat betekend dat ik eerlijk ben en niet aan verborgen agenda's doe. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou bezighoudt en hoe je het beste uit jezelf kunnen halen. Daarnaast leer ik graag en kan ik snel schakelen.

kan ik goed overweg met zowel vrouwen als mannen en kan ik mij goed in beide gedachtewerelden verplaatsen.

alle stappen die je gaat nemen, moeten vooral te doen zijn. Ik vind eerlijkheid heel belangrijk en doe niets achter je rug om: ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik gun iedereen een gelukkig leven waarin iedereen helemaal zichzelf mag (en kan) zijn.

of je een label hebt of niet. Ik ben benieuwd wie jij bent en wat je bezighoudt. Jij bent namelijk geen label, jij bent jezelf.

het coachen van jongeren en volwassenen. Als projectleider en leidinggevende heb ik sinds 2001 studenten en medewerkers gecoacht. Sinds 2012 heb ik ook stagiaires en afstudeerders onder mijn hoede gehad die ik, naast de normale bedrijfsbegeleiding, ook heb gecoacht.

met coaching in rouw, met depressie, keuze stress, hoogsensitiviteit, burn-out en zelfontwikkeling. Los daarvan: al deze aspecten heb ik ook persoonlijk ondervonden!

Allegorie coaching Breda coach diensten vergoed stress burn-out coachingsmethode coachingstraject coachingspraktijk

Ik kom maar niet tot rust

Opleidingen en cursussen

Opleidingen

  • Brede Coachopleiding (EQA geaccrediteerde opleiding, post-HBO, NFG geaccrediteerd en erkend)
  • Specialisatie jongerencoaching na de Brede Coachopleiding (post-HBO, NFG geaccrediteerd en erkend)
  • Psychosociale Basiskennis (post-HBO, CPION erkend)

Cursussen

  • Transactionele Analyse 1-0-1
  • Trauma, herkennen en erkennen
  • Coaching bij hoogsensitiviteit
  • Counseling bij depressie en rouw
  • Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode
  • basisopleiding Identity-oriented Psychotrauma Therapie (IoPT-methode)
Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

Ik wil iets doen maar weet niet hoe

Hoe ga ik te werk?

Ik ben gediplomeerd en professioneel. Daarbij werk ik volgens een bewezen methode. Coachen doe ik volgens het principe van Oplossingsgericht Werken. Hierbij kijk ik naar de successen die je al hebt bereikt …

Voor jouw zoektocht naar wie je bent, naar wat je wilt doen in de toekomst of het oplossen van een probleem is een vast traject

Mijn volledige CV staat op LinkedIn. Wil je meer weten?

Allegorie coach coaching Breda Oosterhout

Ik wil me sterker voelen

Praktijk aan huis

Mijn praktijk heb ik aan huis omdat ik geloof dat een ontspannen en huiselijke sfeer het beste werkt. Je voelt je sneller op je gemak waardoor de coaching beter werkt.

Helaas is mijn praktijk niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en lastig toegankelijk voor minder validen. Ook heeft mijn praktijk geen aparte wachtruimte.

Hoe je mijn praktijk kan bereiken vind je hier.

Praktijk 1 Allegorie coaching Breda professionele coach diensten vergoed stress en burn-out praktisch coachingsmethode coachingstraject vakkundig coachingspraktijk bereikbaarheid
Praktijk 8 Allegorie coaching coach Breda
Praktijk 10 Allegorie coaching Breda professionele coach diensten vergoed stress en burn-out praktisch coachingsmethode coachingstraject vakkundig bereikbaarheid

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -