Allegorie coaching coach Breda
Banner tafel

Coach voor Breda e.o.

Coach voor Breda en omstreken

Ik help jongeren en (jong)volwassenen die ergens vastlopen in hun leven,
door coaching en counseling in de regio Breda en Oosterhout

Herken je de volgende situaties?

  • wat wil ik?
  • wat past bij mij?
  • ik voel mij uit balans
  • ik wil controle terug over mijn leven
  • een (dreigende) burn-out
  • ik kan maar niet opschieten met ouders/collega’s/vrienden
  • waarom ben ik zo onzeker?
  • al het andere waardoor je blokkeert
Dan kan je misschien een coach gebruiken. Ik werk volgens een stappenplan zodat jij je leven kan leiden zoals dat bij jou past. Ik kan je helpen en samen lossen we het op.
Coach Allegorie coaching Breda

Life/personal coach

Je bent ouder dan 25, misschien zelfs de 60 al gepasseerd. Je bent op een punt in je leven dat je het allemaal niet meer precies weet. Wat wil je? Waar wil je naartoe? Zijn er zaken die je graag anders zou willen doen maar het lukt maar niet? Je hebt van alles geprobeerd het te veranderen maar je komt er maar niet doorheen. Dan is life coaching iets voor jou.

Burnout coach

Je komt niet meer van de bank (of uit bed) en school of werk gaat niet meer. Je bent uitgeblust, slaapt slecht en hebt een kort lontje. Alleen al de gedachte dat je iets moet zorgt dat je haast in paniek raakt. Misschien hebt je last van stress en overzie je het allemaal niet meer? Dan is stress en burnout coaching beslist iets voor jou.

Maatwerk coach

Jij bent uniek en dat vraagt om een maatwerk coachingstraject voor jou. Je weet niet precies wat je nodig hebt maar weet wel dat je een coach kan gebruiken. Een coach die jouw begeleiding voor jouw situatie aanpast zodat jij echt geholpen kan worden. Dan is maatwerk coaching echt iets voor jou.

Trauma coach

Het lijkt alsof je een altijd aanwezig gevoel (of behoefte) hebt dat maar niet wordt opgelost. Heb je misschien een gevoelige plek? Het lukt je maar niet dat te veranderen en je weet niet hoe dat komt. Het kan zijn dat je nog onverwerkte jeugdtrauma’s hebt waardoor je nog steeds aan het overleven bent in plaats van leven. Dan is trauma coaching iets voor jou.

Loopbaancoach

Je staat aan het begin van je werkzame leven of je hebt al wat jaren op de teller staan. Misschien ben je wel aan een nieuwe baan begonnen? Toch vraag je je af of dit nou is waar je tot je pensioen gelukkig van gaat worden. Misschoen dat je van je werkgever een andere functie moet nemen of ben je aan die leuke nieuwe baan begonnen maar vind je je draai niet en kan je wat hulp gebruiken. Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Jongerencoach

Je weet niet wat bij jou past of wie je bent. Welke richting moet je op? Krijg je constant ruzie of loopt school niet goed? Waar ga jij nou gelukkig van worden? Het kan natuurlijk ook zijn dat er nooit iemand echt naar je luistert of je wil toch zo graag een goeie band met je ouders. Allemaal vragen die je kan beantwoorden met jongerencoaching.
loopbaancoach breda, loopbaancoach breda, loopbaancoach breda, life coach breda, life coach breda, life coach breda, loopbaancoaching breda, loopbaancoaching breda, loopbaancoaching breda,